Selecteer een pagina

Klusbedrijf in Gouda gezocht?

Hartkamp Karwei pakt al uw klussen aan, klein of groot.

Vakkundig

Allround klusbedrijf

Verbouwing of andere klus in de planning?

Zoekt u een klusbedrijf in Gouda voor een verbouwing of andere klus? Hartkamp Karwei is gespecialiseerd in diverse kluswerken voor grotere projecten, maar ook kleine klusjes die maar blijven liggen. Nieuwe leidingen, een tuinhuisje of een eeuwig lekkende kraan waar u tegenaan hikt? Zet ons in! Wat kunnen wij voor u doen?
N

Complete verbouwing

N

Kleine klussen

Alles onder één dak

Timmerman in Gouda

Zoekt u een timmerman in Gouda of daarbuiten? Ook in timmerwerken is Hartkamp Karwei thuis! Wij verrichten alle mogelijke soorten timmerwerkzaamheden: complete verbouwingen, houten vloeren leggen, tussenwanden zetten, een dakkapel afwerken, (gips)plafonds plaatsen, maar ook een kledingkast monteren. Alles om uw woning of pand prettig leefbaar te maken. Ook buitenshuis kan u ons inzetten voor timmerwerken, denk aan de realisatie van een tuinhuisje of blokhut, het plaatsen van kozijnen of een schutting zetten. Kortom, voor een timmerman in Gouda schakel je Hartkamp Karwei in!

Loodgieter in Gouda

Ook als loodgieter in Gouda en daarbuiten zijn wij inzetbaar. Een verstopte afvoer? Nieuwe leidingen nodig? Wij verrichten alle loodgieterswerken met uitzondering van een complete cv installatie. Hiervoor verwijzen wij u graag door binnen ons netwerk. U kunt ons inzetten voor kleine en grote reparaties en installaties, zoals een badkamerrenovatie of een keukeninstallatie inclusief nieuwe leidingen. Bij een verstopte afvoer zorgen wij ervoor dat het water in een mum van tijd weer doorloopt. Zet ons ook in bij een verstopt riool. Ga niet zelf aan de slag met chemische, milieuvervuilende middelen en voorkom onnodige reparaties. Benader ons voor een loodgieter in Gouda.

Klusjesman in Gouda

Een klusjesman in Gouda of omgeving nodig? Vaak blijven kleine klusjes liggen. U weet niet precies waar u moet beginnen, u heeft weinig tijd in uw drukke bestaan of u loopt vast tijdens de klus. Kijk niet langer aan tegen een losse leuning of een schilderij dat staat te wachten, maar zet Hartman Karwei in! Wij hebben de kennis en materialen in huis om elke klus of reparatie vakkundig uit te voeren. U hoeft niet eerst uit te zoeken welke materialen en schroefjes u nodig heeft of bepaalde machines te huren. Een klusjesman inhuren bespaart u tijd, energie en ergernis. Een plank bevestigen, een piepende deur temmen, een lekkende kraan repareren? Onze klusjesmannen in Gouda draaien hun hand nergens voor om!

Schilder in Gouda

Een professioneel schilder in Gouda inhuren? Hartkamp Karwei verricht schilderwerken in heel Gouda en omliggende plaatsen, binnen en buiten. Schilderwerk uitbesteden bespaart u zeeën van tijd en u weet zeker dat u straks van puntgave muren geniet. Want Hartkamp Karwei doet ook het voorwerk. Wij stuken muren en maken deze behangklaar of verfklaar. Ziet u op tegen die behangklus? Ook dat kan u aan ons uitbesteden. Graag voorzien wij u desgewenst van kleuradvies. Tevens zijn wij inzetbaar als winterschilder. U ziet, onze schilders in Gouda zijn allround inzetbaar!

Elektriciteitswerken in Gouda

Hartkamp Karwei is uw elektricien in Gouda en omstreken. Wij leggen en verplaatsen leidingen, plaatsen lichtpunten en komen langs bij kortsluiting en stroomuitval, die u niet zelf kunt oplossen. Van knipperende lichten tot het installeren van binnenverlichting of het aansluiten van een buitenlamp. Een nieuw stopcontact nodig? Een lamp repareren zodat deze langer meegaat? Wij doen het allemaal! Hartkamp Karwei is echter geen gecertificeerd elektricien. Heeft u dus een compleet nieuwe groepenkast nodig? Dan verwijzen wij u graag door binnen ons netwerk voor een gecertificeerd elektricien in Gouda.

Schoonmaak in Gouda

Ook voor professionele schoonmaak in Gouda en omstreken staan wij voor u klaar. Hartman Karwei biedt diverse opruim- en schoonmaakwerkzaamheden aan en knapt tuinen op. Ligt uw tuin vol afval na een verbouwing? Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Wilt u uw terras na een paar seizoenen weersinvloeden weer zomerklaar hebben? Wij verwijderen rotzooi en spuiten terrassen schoon. Gaat uw huis binnenkort in de verkoop? Hartman Karwei reinigt elke woning tot in de kleinste hoekjes, in en rondom, en maakt uw huis verkoopklaar. Met professionele schoonmaakmachines en schoonmaakmiddelen krijgen onze schoonmakers in Gouda alles brandschoon!

I

Gouda e.o.

 

Allround klusbedrijf

 

Benieuwd wat Hartkamp Karwei voor u kan betekenen?

Neem dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden op het gebied van kluswerken in Gouda en omgeving.

Contact

Telefoon

06 - 50 60 05 69

Email

[email protected]

Adres

Gouda

Verbouwing Rotterdam

verbouwing-rotterdam.nl